Translate

maandag 6 mei 2013

Juulsjools in the Kitchen

Eindelijk is het zover, het heeft lang geduurd, 3 jaar om precies te zijn maar nu is het dan klaar "Rijntjes Keukengeheimen". Een eigentijds kookboek met een verhaal, ge├»nspireerd op het kookboekje en het leven van Rijntje Biljardt. In 1840 schreef zij het en nu koken we eruit. Samen met Lizet Kruijff, die het boekje vond bij een antiquair, schreef ik het boek. Met  Jessica Lek maakten we de recepten en kookten we de gerechten. Louis Lemaire met wie ik al heel wat jaren prachtige producties maak fotografeerde de gerechten. En het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf. Je ziet en voelt de liefde en de passie van ons alle vier en je ziet hoe krachten zich kunnen bundelen.
Vanavond maken we de asperges met botersaus, met heerlijke veldsla uit eigen kas.



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen